POČETNA

REZERVIRAJ TRANSFER

PRIVATNE TURE

LUKSUZNE VILE
EN
    

Scroll down ⇩

O NAMA

Sweet travel osnovan je 2004. godine u Dubrovniku, gdje je danas sjedište tvrtke. U 2010. godini osnovane su još dvije poslovnice, u Splitu i Zagrebu, čime smo nastojali ponuditi svoje usluge na razini cijele Hrvatske.

Naše osoblje broji 16 vozača koji su ujedno i svojevrsni vodiči, te osim vožnje ostvaruju i interakciju s klijentima odgovarajući na njihova pitanja i dajući više informacija o destinaciji u kojoj se nalaze. Također, 4 rezervacijska službenika su klijentima i partnerima na raspolaganju 24 sata, 7 dana u tjednu kako bi pravovremeno odgovorili na sve upite. Svi zaposlenici Sweet travela fluentno govore engleski jezik te su prilikom rada uniformirani.

Uz mlado, visokoobrazovano i stručno osoblje, naša tvrtka posjeduje i bogati vozni park za kopneno i pomorsko putovanje.
NAŠA VOZILA


Tvrtka Sweet travel bavi se pružanjem operativnih usluga pri organizaciji raznih evenata, sastanaka, konferencija, izleta, team buildinga, iznajmljivanjem vozila i plovila te rezervacijom privatnog smještaja. Nudimo uslugu asistencije za sve vrste transfera, usluge privatnih, grupnih, “tailor made” izleta, te VIP usluge na području Dubrovnika, Splita i Zagreba. Član smo Udruge hrvatskih putničkih agencija i pružanjem usluga na visokom nivou želimo doprinijeti kvaliteti turističke ponude Hrvatske.

Poseban naglasak stavljamo na razvijanje dobrih odnosa i zadobivanje lojalnosti klijenata. Naš ured i zaposlenici su partnerima i klijentima na raspolaganju 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu. Težimo tome da to bude esencijalni dio naše usluge. Sweet travel je pouzdan partner kada se radi o pružanju operativnih usluga, ali i više od toga, jer briga za naše klijente ne prestaje sa završetkom pružene usluge već se nastavlja tijekom čitavog boravka u destinaciji.

Shvaćamo važnost dobre ogranizacije i međusobnog povjerenja između poslovnih partnera za svaki posao za kojeg smo angažirani.

Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz
Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog
programa "Konkurentnost i kohezija"


Zovite danas: +385 99 194 5398
                    +385 99 500 5916

info@sweet-travel.hr
O nama Naša vozila Politika privatnosti
Opći uvjeti korištenja Izjava o sigurnosti online plaćanja Izjava o privatnosti Izjava o konverziji valuta

Copyright © Sweet Travel d.o.o. - Gabra Rajčevića 4, 20000 Dubrovnik, Croatia
OIB: 24804378307 - ID Kod: HR-AB-20-060152813