SWEET TRAVEL LTD.VAŠ PARTNER BROJ JEDAN U DUBROVNIKU

Luksuzni izleti VIP usluge Brodski izleti Brodski Charter Tailor-Made doživljaj Avantura Rent-a-car

Brinemo se o zaštiti vaši osobnih podataka. Detalje možete doznati u našoj politici privatnosti

Zovite danas: +385 98 605 340

Početna stranica

|

O nama

|

Politika privatnosti

|

Kontaktirajte nas

info@sweet-travel.hr

Kontaktirajte nas

 Kliknite ovdje

Naša vozila

 Kliknite ovdje

Brodski izleti

 Kliknite ovdje

Najam zrakoplova

 Kliknite ovdje
Povratak na prethodnu stranicu

Otok Hvar
Otok Hvar pripada skupini srednje-dalmatinskih otoka. Ime je dobio od grčke riječi Pharos – svjetionik. Pokriven je uglavnom borovom šumom što mu daje izuzetno ugodnu klimu. Otok je s najviše sunčanih sati u Europi – čak 2.700 godišnje i jedan od najljepših otoka na svijetu koji čuva duh povijesnog naslijeđa Ilirije, Grčke i Rima isprepletenih tijekom vremena u jedinstvenost ljudi i prostora današnjice. Grad Hvar na otoku Hvaru smješten u slikovitom prirodnom okružju, okrenut je južnoj, sunčanoj strani svijeta, koja mu je podarila svu mediteransku privlačnost i vedrinu. Okrenut je i moru koje mu je uzvratilo sjajnom i neponovljivom povjesnicom, neiscrpna je riznica prizora, ugođaja i avantura. Od znamenitosti tu su Hvarska tvrđava, Kvatedrala Sv. Stjepana, Arsenal, Franjevački samostan, Grapčeva špilju... Osunčanost cijelog otoka privlačna je za uzgoj vinove loze, pa hvarski vinogradi proizvedu i do 50 000 hektolitara vina godišnje.


Itinerer izleta

Preporučeno vrijeme polaska vozilom iz Splita na trajekt prema otoku je u 08:00h. Za otprilike 2,5h vožnje trajektom stiže se u Stari Grad na Hvaru. Putovanjem od pola sata stiže se do grada Hvar. Tamo slijedi razgledavanje grada, a oko 13 h je predviđen ručak i slobodno vrijeme za kupanje (po želji). Oko 16h polazi se iu grada Hvar natrag za Stari grad na trajekt. Dolazak u Split očekuje se oko 19:30h.  


- Vrijeme trajanja: 08:00 – 20:00
- Ručak: menu od 20,00 – 80,00 EUR
- Profesionalni vodič: 100,00 EUR
- Platežna valuta HRK
- Preporuka: nošenje kupaće opreme
- Cijena na upit

*Itinerer svih izleta je preporučen od strane Sweet travela, isti je moguće mijenjati samo u skladu s prethodnim dogovorom s agentom prodaje.

Online rezervacija

Copyright © Sweet Travel d.o.o. - Gabra Rajčevića 4, 20000 Dubrovnik, Croatia - OIB: 24804378307 - ID Kod: HR-AB-20-060152813