SWEET TRAVEL LTD.VAŠ PARTNER BROJ JEDAN U DUBROVNIKU

Luksuzni izleti VIP usluge Brodski izleti Brodski Charter Tailor-Made doživljaj Avantura Rent-a-car

Brinemo se o zaštiti vaši osobnih podataka. Detalje možete doznati u našoj politici privatnosti

Zovite danas: +385 98 605 340

Početna stranica

|

O nama

|

Politika privatnosti

|

Kontaktirajte nas

info@sweet-travel.hr

Kontaktirajte nas

 Kliknite ovdje

Naša vozila

 Kliknite ovdje

Brodski izleti

 Kliknite ovdje

Najam zrakoplova

 Kliknite ovdje


Luksuzni izleti

Jeste li se ikada zapitali što nudi„druga strana“ Dubrovnika, Splita iliZagreba? SweetTravel VIP nudi brojne slikovite ture za one koji žele odmor od brze akcije. Dozvolite nam da Vam pokažemo atrakciju koja je kao stvorena za Vas.

Nudimo personaliziranu uslugu odmora koja predstavlja najbolje u pogledu raznolikosti, luksuza i istinske vrijednosti, što omogućuje našim strankama istraživanje svijeta na najbolji način. Dođite i pridružite nam se!

Od trenutka kad kontaktirate naše profesionalne savjetnike, dodijelit ćemo Vam osobnog savjetnika za odabir putovanja koji će se brinuti o svakom detalju Vaše rezervacije; od početnog odabira destinacije pa sve do naše sveobuhvatne usluge tijekom cijelog boravka na odabranoj destinaciji.

Važna značajka VIP luksuznih putovanja je da klijent sam određuje tempo svog izleta, a uniformirani vozač ujedno je i vodič koji će se pobrinuti da klijentu pokaže i objasni kulturalne i prirodne znamenitosti destinacije u kojoj se nalaze. Iskoristite svoje vrijeme na najbolji način i odaberite jedan od izleta iz naše ponude.

Dubrovačka regija (14)


Zastupljeni izlet:
Nacionalni park Krka&Split

Zagrebačka regija (6)


Zastupljeni izlet:
Bled

Splitska regija (10)


Zastupljeni izlet:
Nacionalni park Krka

Copyright © Sweet Travel d.o.o. - Gabra Rajčevića 4, 20000 Dubrovnik, Croatia - OIB: 24804378307 - ID Kod: HR-AB-20-060152813