SWEET TRAVEL LTD.VAŠ PARTNER BROJ JEDAN U DUBROVNIKU

Luksuzni izleti VIP usluge Brodski izleti Brodski Charter Tailor-Made doživljaj Avantura Rent-a-car

Brinemo se o zaštiti vaši osobnih podataka. Detalje možete doznati u našoj politici privatnosti

Zovite danas: +385 98 605 340

Početna stranica

|

O nama

|

Politika privatnosti

|

Kontaktirajte nas

info@sweet-travel.hr

Kontaktirajte nas

 Kliknite ovdje

Naša vozila

 Kliknite ovdje

Brodski izleti

 Kliknite ovdje

Najam zrakoplova

 Kliknite ovdje


VIP usluge


Avantura


Brodski izleti


Naša vozila
Sweet travel - više od poslovnog partnera

Tvrtka Sweet travel bavi se pružanjem operativnih usluga pri organizaciji raznih evenata, sastanaka, konferencija, izleta, team buildinga, iznajmljivanjem vozila i plovila te rezervacijom privatnog smještaja. Nudimo uslugu asistencije za sve vrste transfera, usluge privatnih, grupnih, "tailor made" izleta, te VIP usluge na području Dubrovnika, Splita i Zagreba. Član smo Udruge hrvatskih putničkih agencija i pružanjem usluga na visokom nivou želimo doprinijeti kvaliteti turističke ponude Hrvatske.

Poseban naglasak stavljamo na razvijanje dobrih odnosa i zadobivanje lojalnosti klijenata. Naš ured i zaposlenici su partnerima i klijentima na raspolaganju 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu. Težimo tome da to bude esencijalni dio naše usluge. Sweet travel je pouzdan partner kada se radi o pružanju operativnih usluga, ali i više od toga, jer briga za naše klijente ne prestaje sa završetkom pružene usluge već se nastavlja tijekom čitavog boravka u destinaciji.

Shvaćamo važnost dobre organizacije i međusobnog povjerenja između poslovnih partnera za svaki posao za kojeg smo angažirani.


Copyright © Sweet Travel d.o.o. - Gabra Rajčevića 4, 20000 Dubrovnik, Croatia - OIB: 24804378307 - ID Kod: HR-AB-20-060152813