SWEET TRAVEL LTD.VAŠ PARTNER BROJ JEDAN U DUBROVNIKU

Luksuzni izleti VIP usluge Brodski izleti Brodski Charter Tailor-Made doživljaj Avantura Rent-a-car

Brinemo se o zaštiti vaši osobnih podataka. Detalje možete doznati u našoj politici privatnosti

Zovite danas: +385 98 605 340

Početna stranica

|

O nama

|

Politika privatnosti

|

Kontaktirajte nas

info@sweet-travel.hr

Kontaktirajte nas

 Kliknite ovdje

Naša vozila

 Kliknite ovdje

Brodski izleti

 Kliknite ovdje

Najam zrakoplova

 Kliknite ovdje
Povratak na prethodnu stranicu

Rafting na brzacima kristalno čiste rijeke Cetine


Jahanje na valovima blagih cetinskih brzaca

Rijeka Cetina je sa svojih 100 km najduža dalmatinska rijeka, i idealan izbor za ljubitelje avanturističkih sportova. Bilo da ste već iskusili rafting avanturu ili ste početnik, Cetina je dobar izbor za Vas i garancija uzbuđenja. Njen blagi tok prolazi kroz kanjone i brežuljke i pjeva svoju milozvučnu pjesmu. Ovaj skriveni dio Dalmacije okružen je gustom šumom, obiluje zvonkim vodopadima, tajanstvenim špiljama i bajkovitim mlinovima. Zamislite kako plovite na čistoj i toploj rijeci, vozite se kroz osvježavajuće valove, tuširate se ispod vodopada dok ptice pjevaju, a voda oko vas žubori... Umjereni i blagi brzaci Cetine privuć će svakoga željnog avanture i netaknute prirode usječene između impozantnih klisura.


Itinerer izleta

Polazak iz Dubrovnika

Polazak iz Dubrovnika je u 06:30h. Vožnja do odredišta traje oko 2,5h, pa se dolazak očekuje oko 9h. Tada slijedi kratak odmor od vožnje i kava prije početka spuštanja niz rijeku. Spust se završava nešto prije 13h dolaskom na cilj, a potom klijenti imaju slobodno vrijeme za ručak. Nakon ručka slijedi povratak u Dubrovnik koji se očekuje do 18h.

- Vrijeme trajanja: 06:30 – 18:00
- Ručak: menu od 20,00 – 40,00 EUR
- Platežna valuta HRK
- Preporuka: nošenje kupaće opreme
- Cijena na upit

Polazak iz Splita

Polazak iz Splita je u 08:30h. Vožnja do odredišta traje nešto manje od sat vremena, pa se dolazak očekuje oko 09:15h. Tada slijedi kratak odmor od vožnje i kava prije početka spuštanja niz rijeku. Spust se završava nešto prije 13h dolaskom na cilj, a potom klijenti imaju slobodno vrijeme za ručak. Nakon ručka slijedi povratak u Split koji se očekuje do 15h.

- Vrijeme trajanja: 08:30 – 15:00
- Ručak: menu od 20,00 – 40,00 EUR
- Platežna valuta HRK
- Preporuka: nošenje kupaće opreme
- Cijena na upit

*Itinerer svih izleta je preporučen od strane Sweet travela, isti je moguće mijenjati samo u skladu s prethodnim dogovorom s agentom prodaje.


Online rezervacija

Copyright © Sweet Travel d.o.o. - Gabra Rajčevića 4, 20000 Dubrovnik, Croatia - OIB: 24804378307 - ID Kod: HR-AB-20-060152813